Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

Allianz reparatie en autohandel

Wat verzeker je precies?

De Allianz reparatie en autohandel verzekering. In deze garage verzekering van Allianz zijn de volgende zaken voor u verzekerd:

Een handelaarskentekenverzekering. De groene plaat dus

Vier extra auto's, kentekens

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Schade aan cliëntenobjecten

De RDB handelsvoorraad dekking

Schadeverzekering inzittenden

Welke premie betaalt u hiervoor?

De premie is per maand €123,05 (inclusief 21% assurantiebelasting)

** indicatiepremie afhankelijk van de loonsom.

Natuurlijk kan deze verzekering verder worden uitgebreid wanneer dit nodig is.

Zelf kentekens aan en afmelden en hulp bij schade?

Klanten die bij Allianz zijn verzekerd kunnen via een het digitale verkeersplein (Kenteken Registratie Systeem) kentekens aan  en afmelden.

U kunt 5 kentekens aan en afmelden zonder extra premie te betalen.

Wilt u een  6e auto voor bijvoorbeeld een dag,of  bijvoorbeeld een week verzekeren dan is dit geen enkel probleem. U betaalt alleen premie voor de dagen dat u de auto heeft aangemeld. De premie bedraagt € 0.75 per dag en wordt door middel van een jaarlijkse naverrekening betaald. U kunt kentekens dus zelf aanmelden en ook weer aanmelden.

Hulp bij schade?   Stel u krijgt schade aan uw auto door de fout van een ander. Uw eigen verzekeraar zal dan niets doen!. Gek? Nee, immers uw verzekeraar wordt niet aansprakelijk gesteld en hoeft dus niets uit te keren. Dit betekent dat u zelf u schade moet verhalen bij de tegenpartij. Wij nemen dit graag voor u over. Wij nemen dan contact op met de tegenpartij, verzekeraar van de tegenpartij, expert etc. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Welke premie betaalt u hiervoor?

De premie is per jaar €48,40 (inclusief 21% assurantiebelasting)

Wie is Allianz?

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 147.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. We moedigen iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. Allianz is the home for those who dare.

Allianz en Aegon

Dit zijn twee verschillende verzekeraar.  Met ingang van 1 juli 2016 heeft Aegon verzekeringen de zakelijke verzekeringen overgedragen aan Allianz verzekeringen. Hieronder vallen ook de garageverzekering.

Bron: www.allianz.nl