Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

ASR reparatie en autohandel

Wat verzekert u precies?

In deze garage verzekering van ASR zijn de volgende zaken voor u verzekerd:

Een handelaarskentekenverzekering. De groene plaat dus

Eén extra auto, kenteken

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

De RDB handelsvoorraad dekking

Schade aan cliëntenobjecten. **

** Wanneer u auto’s van klanten repareert zit schade in een klein hoekje. Wat te doen wanneer u de auto van uw klant beschadigd? In dat geval is het handig als u de aansprakelijkheid cliënten objecten heeft meeverzekerd. Dit kan op een aparte rubriek.  Dan is schade aan de auto van uw cliënt meeverzekerd.

Welke premie betaalt u hiervoor?

De premie is per maand €110,46  (inclusief 21% assurantiebelasting)

** indicatiepremie tot een omzet van €100.000,-

Wilt alleen autohandel verzekeren dan is dit ook mogelijk. U betaalt dan € 66,70 per maand (inclusief 21% assurantiebelasting). Kijk dan ook even bij ASR autohandel.

Natuurlijk kan deze verzekering verder worden uitgebreid wanneer dit nodig is.

Zelf kentekens aan en afmelden en hulp bij schade?

Klanten die bij ASR zijn verzekerd kunnen via een het digitale  KRS (Kenteken Registratie Systeem) kentekens aan  en afmelden.

Wilt u een auto voor bijvoorbeeld een dag, een week verzekeren dan is dit geen enkel probleem. U betaalt alleen premie voor de dagen dat u de auto heeft aangemeld. De premie bedraagt € 1.74 per dag en wordt door middel van een jaarlijkse naverrekening betaald. U kunt kentekens dus zelf aanmelden en ook weer aanmelden.

Hulp bij schade?   Stel u krijgt schade aan uw auto door de fout van een ander. Uw eigen verzekeraar zal dan niets doen!. Gek? Nee, immers uw verzekeraar wordt niet aansprakelijk gesteld en hoeft dus niets uit te keren. Dit betekent dat u zelf u schade moet verhalen bij de tegenpartij. Wij nemen dit graag voor u over. Wij nemen dan contact op met de tegenpartij, verzekeraar van de tegenpartij, expert etc. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Welke premie betaalt u hiervoor?

De premie per jaar is €48,40 (inclusief 21% assurantiebelasting)

Wie is ASR?

ASR behoort tot de grootste verzekeraars van Nederland. Met een groot aanbod aan verzekeringen.

Particuliere en zakelijke klanten in Nederland kunnen bij ASR terecht voor verzekeringen op het gebied van schade, ziektekosten, leven, pensioenen en arbeidsongeschiktheid. Naast verzekeringen bieden ze ook hypotheken en bankdiensten aan en zijn ze actief in vastgoed.

ASR wil een betrouwbare en transparante verzekeraar zijn. Duurzaamheid ,klantbelang, kostenbeheersing en behoud van een solide financieel kader is voor ASR erg belangrijk.

Bron: www.asr.nl