Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

Nationale Nederlanden autohandel

Wat verzekert u precies?

In deze garage verzekering van Nationale Nederlanden zijn de volgende zaken voor u verzekerd:

Een handelaarskentekenverzekering. De groene plaat dus

Drie extra auto's, kentekens

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

De RDB handelsvoorraad dekking

Welke premie betaalt u hiervoor?

De premie is per maand €178,21 (inclusief 21% assurantiebelasting)

** indicatiepremie afhankelijk van de loonsom.

Natuurlijk kan deze verzekering verder worden uitgebreid wanneer dit nodig is.

Zelf kentekens aan en afmelden en hulp bij schade?

Klanten die bij Nationale Nederlanden zijn verzekerd kunnen via een het digitale Garage Polis Systeem (Kenteken Registratie Systeem) kentekens aan  en afmelden.

U kunt 3 kentekens aan en afmelden zonder extra premie te betalen.

Wilt u een 4e auto voor bijvoorbeeld een dag,of  bijvoorbeeld een week verzekeren dan is dit geen enkel probleem. U betaalt alleen premie voor de dagen dat u de auto heeft aangemeld. U kunt kentekens dus zelf aanmelden en ook weer aanmelden.

Hulp bij schade?   Stel u krijgt schade aan uw auto door de fout van een ander. Uw eigen verzekeraar zal dan niets doen!. Gek? Nee, immers uw verzekeraar wordt niet aansprakelijk gesteld en hoeft dus niets uit te keren. Dit betekent dat u zelf u schade moet verhalen bij de tegenpartij. Wij nemen dit graag voor u over. Wij nemen dan contact op met de tegenpartij, verzekeraar van de tegenpartij, expert etc. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Nationale Nederlanden reparatie en autohandel

Dit is mogelijk premie en voorwaarden op aanvraag.

Wie is Nationale Nederlanden?

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden.

Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten op een persoonlijke manier verder te helpen in het leven, want wij bieden persoonlijke service die aansluit op jouw leven.

Bron: www.nn.nl