Service
service-pakket.48f061cb34dc76961d156f0b5b77b2308

Wij vinden service heel belangrijk

Onze toegevoegde waarde naar u toe. Net dat beetje extra doen waardoor u meer tijd overhoudt voor datgene waar u goed in bent,  namelijk ondernemen.

Autofinanciering

Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, komt het nogal eens voor dat er een autofinanciering wordt afgesloten. Het is namelijk een uitgave waarvoor u niet altijd direct geld beschikbaar heeft.

Schade melden

Schade melden kan bij ons direct op de website! Geef de schade door aan een van onze adviseurs en wij zetten de afhandeling in werking. Of kijk bij download voor het schadeformulier.

Aan/afmelden

Heeft u een garageverzekering van ASR? Dan kunt u onbeperkt kentekens aan- en afmelden op uw garagepolis. U betaalt een keer per jaar de premie van circa €1,74 per dag aan ASR.

Mijn polismap

Via deze optie kunt u online uw polisgegevens raadplegen, polisoverzicht printen,
status van een eventuele schade bekijken en nog veel meer.

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de veelgestelde vragen in ons vakgebied. met per vraag het antwoord zodat u op onze website ook de antwoorden kan vinden die u zoekt.

Wie zijn wij

Verzeker-je-garage.nl is een website van Candor.nl.  Omdat wij veel klanten hebben in de garage branche hebben wij een aantal jaren geleden besloten om een website te maken alleen voor de garage branche.