0591-645 648

Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

Financial lease

Naast consumptief krediet hebben wij alle expertise in huis om u te ondersteunen op het gebied van financial lease aanvragen.​Dus wilt u een bedrijfsmiddel of zakelijke auto kopen neem dan eerst even contact met ons op.

Financial lease voor auto’s en bedrijfsmiddelen

Naast consumptief krediet hebben wij alle expertise in huis om u te ondersteunen op het gebied van lease aanvragen. Financial lease is een kredietvorm op basis van Huurkoop, bestemd voor ondernemers en ondernemingen met rechtspersoonlijkheid (B.V. en N.V.) voor de financiering van personenauto’s, lichte bedrijfswagens (busjes) met een laadvermogen t/m 3.500 kg en bedrijfsmiddelen. Bij sommige aanbieders is het ook mogelijk zaken als computers, machines, scooters, motors en overige bedrijfsmiddelen met serienummer te financieren.

Wat is Financial lease?

In feite is leasen, of het nu een operational of een financial lease betreft, niet veel anders dan huren. Door het afsluiten van een leasecontract heb je de mogelijkheid om in een dure auto te rijden, zonder dat je eerst maanden- of zelfs jarenlang hebt hoeven sparen. Dit verklaart ook meteen waarom leasen zo populair is.

Verschillende vormen van leasen

Binnen de leasewereld zijn er verschillende leaseconstructies te onderscheiden. Eén van deze leasevormen betreft de financial lease. Hierbij koop je in feite de wagen, maar wel pas na afloop van het leasecontract. In de tussentijd betaal je in maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij/ bank. Op die manier heeft het eigenlijk nog het meeste weg van een ouderwetse banklening. De leasemaatschappij / bank is de juridische eigenaar van de leasewagen, degene die het contract afsluit (jij dus) de economisch eigenaar. Aan het einde van de looptijd, wanneer je alle termijnen hebt betaald, neem je voor een symbolisch bedrag het volledige eigendom van de leasewagen over. Je wordt dus altijd eigenaar van de leasewagen. Bij andere leasevormen, zoals operational lease, is dit niet het geval. Daar betaal je eveneens een maandelijks bedrag aan de leasemaatschappij, maar word je nadien geen eigenaar van de auto. Omdat je bij financial lease het eigendom uiteindelijk in handen krijgt, is deze vorm van leasen wel iets duurder dan de operational variant. Maar goed, daar krijg je dus ook een prima auto voor terug!

TERUG
Leasen ook zonder jaarcijfers en verkorte procedure

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om financial lease aan te bieden zonder jaarcijfers. Vraag ons naar de voorwaarden. Ook voor ZZP-ers

Dankzij deze lease vorm kunt u investeringen doen zonder de liquiditeitspositie van de organisatie aan te tasten. Dit betekent dat u

uw financiële mogelijkheden optimaal kan benutten.

Kortom, verzeker-je-garage.nl is óók uw partner

Mocht u meer informatie willen vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.