U zelf!
Rijklaarmaakkosten garage

Voor u zelf! als garagist

Bent u klant bij ons met uw garage dan regelen wij ook graag uw privé verzekeringen. Uw voordeel één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen en een aantrekkelijke extra korting van 10% particuliere verzekeringen. Ook kunnen wij u helpen bij een verzekering voor arbeidsongeschiktheid en bijvoorbeeld een financial lease. Informeer gerust naar de meer dan gunstige voordelen.

A.O.V.

Arbeidsongeschiktheid komt meestal onverwacht. Staat u daar als ondernemer wel eens bij stil? Weet u bijvoorbeeld hoe ingrijpend de financiële gevolgen kunnen zijn voor u, uw bedrijf en uw gezin? Wie gaat de vaste lasten betalen?

Privé

Bent u klant met uw garage dan kunt u nu ook uw privé bezittingen door ons laten verzekeren. Als trouwe klant ontvangt u dan 10% extra korting! Dit bovenop de normale pakketkorting die wij al geven van maximaal 10%.

Financial lease

Naast consumptief krediet hebben wij alle expertise in huis om u te ondersteunen op het gebied van financial lease aanvragen.​Dus wilt u een bedrijfsmiddel of zakelijke auto kopen neem dan eerst even contact met ons op.