Verzekeringen

Onze verzekeringsmogelijkheden

Of het nu gaat om een verzekering voor een handelaarskenteken (groene plaat) , een garage, autoherstelbedrijf, poetsbedrijf of wat dan ook, uw wensen en uw specifieke situatie staan bij ons voorop! Candor gaat voor maatwerk. Ook voor financieringen en het verzekeren van auto’s voor uw klant kunt u bij ons terecht.

Snelheid van handelen is onze sterke troef. Wanneer u een handelaarskenteken wilt verzekeren kunnen wij deze alvast voor u in dekking nemen, zodat u direct kunt gaan rijden.

Wij werken met gerenommeerde verzekeraars als: ASR, Delta Lloyd, Aegon, VVS automotive (onderdeel van Pon) , Cascade verzekeringsgroep, Nationale Nederlanden, Rialto en de Van Kampen Groep.

Groeneplaat verzekering

Wij verzekeren graag uw handelaarskenteken. Wij kunnen dit groene kenteken direct voor u in voorlopige dekking nemen. U bent dan verzekerd en kunt direct gebruik maken van uw HH plaat.

Garage verzekering

Een garageverzekering is maatwerk. In de meeste gevallen is het een pakket verzekering,waarin meerdere verzekeringen zijn te sluiten. Dus alleen de verzekeringen die u nodig heeft.

Autoverzekering aanvragen

Auto verzekering

Gemakkelijk en online aan te vragen een voordelige autoverzekeringsofferte bij meerdere verzekeraars.
U vraagt de offerte aan en wij doen de rest.

Verzekeringen vergelijken

Kijk hier voor een kort  overzicht van de vier meest voorkomende garageverzekeringen?. Natuurlijk kunnen wij bij meerdere verzekeraars terecht. Meer weten bel gerust voor meer informatie.

Brand verzekering

Wanneer u de waarde van uw bezittingen bij elkaar optelt zult u merken dat het om grote bedragen gaat. Verzekeren is dan vaak een vanzelfsprekende optie. Wij vertellen u graag meer.

Import/Export verzekering

U bent verplicht uw import auto of export auto WA te verzekeren. En korte termijn WA verzekering regelt u snel en goedkoop hier.