Overige verzekeringen

Wij doen nog veel meer……

Verzeker-je-garage is één van de grootste intermediairs in Nederland op het gebied van het verzekeren van garage en aanverwante bedrijven. Daarom ook deze pagina: overige verzekeringen.
Op deze pagina kort en summier informatie over de volgende verzekeringsproducten. Heeft u vragen over andere verzekeringen bel of mail ons dan gerust. Verzeker-je-garage is onderdeel van intermediair Candor. Wij kunnen alles aanbieden voor het MKB.

Arbeidsongeschiktheid 

wat als u onverhoopt door ziekte of een ongeval (tijdelijk) niet in staat bent om te werken. Hoe zit het dan met uw inkomen? Wie betaalt de rekeningen?
 

Handelsvoorraad verzekering

 
Een onderdeel uit de garageverzekering. In de praktijk blijkt het moeilijk om kleinere handelsvoorraden te verzekeren. Zo niet bij verzeker-je-garage. Wij doen u graag een aantrekkelijk aanbod. Bel of mail ons gerust bij vragen.
 

Import en export verzekering

 
Voert u auto’s in of uit? Dan wilt u goed verzekerd zijn tegen verkeersrisico’s die hierbij horen. Daarom sluit u een korte termijnverzekering af. bij verzeker-je-garage. Hiermee bent u kort verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid of zelfs tegen schade aan uw motorvoertuig
 

Privé verzekering

 
Ook u heeft privé verzekeringen. Wij willen deze graag voor u verzekeren, zodat u voor al uw verzekeringen één aanspreekpunt heeft. Wij waarderen het met een extra premiekorting van maar liefst 10%
 

Wagenparken

 
Een specialisme op zich! Geen enkel wagenpark is hetzelfde. Informeer eens naar de mogelijkheden om via ons uw wagenpark te verzekeren.
 
 
U ziet het wij doen meer…  Mist  u informatie over wat voor verzekeringsproduct dan ook. Bel of mail ons!

 

Arbeidsongeschiktheid verzekering

Handelsvoorraad verzekering

Import en Export verzekering

Privé verzekeringen

Wagenparken