Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

Verzekeringskaarten

verzekeringskaarten

Als je snel wilt zien wat de belangrijkste kenmerken van een verzekering zijn dan kun je gebruik maken van onderstaande kaarten. Iedere verzekeraar heeft voor de veel voorkomende verzekeringen een dergelijke kaart gemaakt. Op deze kaarten kun je goed zien wat wel en wat niet is verzekerd. De meeste kaarten vind je op deze site.

Waar vind ik deze?

De meest belangrijke kaarten vind je op deze site. Als je de verzekeringskaart niet kunt vinden dan kun je ook kijken op de website van de verzekeraar zelf. Mocht je er dan nog niet uitkomen of nog verder vragen hebben neem dan even contact met ons op. Bovendien krijg je ook altijd een verzekeringskaart bij het afsluiten van een verzekering.

Verzekeringskaart of de voorwaarden

Een verzekeringskaart geeft snel inzicht in een vraag. De voorwaarden onderschrijven natuurlijk datgene wat ook staat in de verzekeringskaart. De verzekeringsvoorwaarden zijn echter veel uitgebreider. Ze geven veel meer informatie. Om dus helemaal goed geïnformeerd te zijn kun je beter de verzekeringsvoorwaarden raadplegen. Ook de verzekeringsvoorwaarden worden verstrekt bij het afsluiten van een verzekering.  Daarnaast kunt u ze ook altijd opvragen om u meer te verdiepen in een bepaalde verzekering. Nog makkelijker is het om contact met ons op te nemen. Maak gerust eens een afspraak voor een kennismaking.

Verzekeringskaarten

• Bovemij >

• ASR >

• Nationale Nederlanden >

• Allianz >

• Amlin >

TERUG