Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

Downloads aanvraag formulieren

Leuk dat u een aanvraag voor een garage verzekering of een aanvraag voor een offerte doet. Mocht hieronder bij downloads aanvraagformulieren het gewenste formulier er niet bij staan neem dan even contact met ons op. Ook is het mogelijk om samen telefonisch het formulier in te vullen. Mocht het zo zijn dat het een complexe risico betreffen dan is het natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Wij werken samen met meerdere verzekeraars. Een greep uit onze garage verzekeraars zijn: Nationale Nederlanden, ASR, SAA, FGD, VKG, Allians en Bovemij.  Samen met u maken we een keuze voor welke verzekeraar u zou kunnen kiezen. Niet alleen premie is daarbij maatgevend maar ook de voorwaarden die worden aangeboden zijn belangrijk.

Na het invullen van het aanvraagformulier vragen wij, veelal bij meerdere verzekeraars, voor u een offerte aan. Na het bespreken van de offerte en de eventuele aanpassingen op de offerte heeft u de definitieve offerte. Nu kunt u beslissen en een overwogen beslissing nemen.

Downloads aanvraagformulieren

Garage service pakket >

• Aanvraagformulier ASR garageverzekering >

• Aanvraagformulier ASR Handelaarskenteken verzekering >

• Aanvraagformulier NN garageverzekering >

• Aanvraagformulier Handelsvoorraad verz. >

• Aanvraagformulier voor RDB dekking >

TERUG