Weerdingerstraat 9a, 7815 SB, Emmen

Top

Service

WIJ VINDEN SERVICE HEEL BELANGRIJK

Onze toegevoegde waarde, onze service naar u toe. Net dat beetje extra doen waardoor u meer tijd overhoudt voor datgene waar u goed in bent,  namelijk ondernemen.

Autofinanciering

Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, komt het nogal eens voor dat er een autofinanciering wordt afgesloten. Het is namelijk een uitgave waarvoor u niet altijd direct voldoende geld beschikbaar heeft. Bent u voornemens een autofinanciering af te sluiten, dan doet u er goed aan u eerst goed te oriënteren. Zorgeloos lenen voor een auto en gaan en staan waar u dat maar wilt. Net als een auto comfortabel moet zijn geldt dit ook zeker voor uw lening. Deze moet passen nu maar ook voor de komende periode. Laat ons u hierbij helpen.

Schade melden

Op deze pagina kunt u bij de knop een schade melden.  Wij ontvangen dan direct uw melding per mail een gaan ermee aan de slag. Ook kunt u lezen wat te doen bij schade. Zo is het belangrijk om een schade zo snel mogelijk te melden.

Kenteken aan / afmelden

Op deze pagina kunt u kentekens aan en afmelden. Let op! Gebruik dit alleen als uw eigen aan en afmeld systeem niet meer werkt. Iedere verzekeraar hanteer haar eigen systeem Een voorbeeld: ASR heeft het zogenaamd KRS systeem. Dus gebruik altijd de systemen van de verzekeraar tenzij dit door bijvoorbeeld een technische fout niet mogelijk is.

Mijn polismap

Altijd informatie over uw verzekeringen, premies en schades. Waar ter wereld u ook bent u heeft op deze manier altijd uw polismap bij u.