0591-645 648

Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

ASR

Wie is ASR?

ASR behoort tot de grootste verzekeraars van Nederland. Met een groot aanbod aan verzekeringen. Particuliere en zakelijke klanten in Nederland kunnen bij ASR terecht voor verzekeringen op het gebied van schade, ziektekosten, leven, pensioenen en arbeidsongeschiktheid. Naast verzekeringen bieden ze ook hypotheken en bankdiensten aan en zijn ze actief in vastgoed. ASR wil een betrouwbare en transparante verzekeraar zijn. Duurzaamheid klantbelang, kostenbeheersing en behoud van een solide financieel kader is voor ASR erg belangrijk.

Over a.s.r.

Sinds zij 1720 hun  allereerste verzekering verkochten, helpen ze mensen in Nederland. Met schade die ze oplopen. Maar ook als ze een inkomen nodig hebben of als er iets gebeurt met hun gezondheid. Als verzekeraar vervult ASR graag deze nuttige rol in de samenleving.

In de financiële sector loopt ASR voorop in duurzaam ondernemen. Toen ARS er enkele jaren geleden toe was aan een nieuw pand, hebben ze bewust gekozen om duurzaam te renoveren in plaats van een nieuw pand neer te zetten. Zo werd het reeds bestaande gebouw maar liefst 50% zuiniger.

Zo wil ARS Nederland verzekeren van een goede toekomst. Voor de huidige generatie en voor de generaties na ons.

ASR & Verzeker-Je-Garage: Zo helpen wij

Bij zowel Verzeker-je-Garage als bij a.s.r. houden wij ons graag bezig met de kern van onze markt: mensen helpen door te doen. Daarom zetten wij ons in voor de beste service, goede producten, goede informatie en de beste hulp op het verzekeringsgebied.

 

Bron: www.asr.nl