Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

Allianz

Wie is Allianz?

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 147.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. We moedigen iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. De verzekeraar noemt zich the home for those who dare.

Aegon

Dit zijn twee verschillende verzekeraar.  Met ingang van 1 juli 2016 heeft Aegon verzekeringen de zakelijke verzekeringen overgedragen aan Allianz verzekeringen. Hieronder vallen ook de garageverzekering.

De verzekeraar werkt zowel direct zonder tussenkomst van een intermediair met de klant als wel met het intermediair. Op het gebied van autoverzekeringen voor de particulier is de verzekeraar onder andere bekend met Allianz-direct. Hier kan de eindklant direct en rechtstreeks de auto verzekeren zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Voor de zakelijke klanten waaronder de garageverzekering werkt de verzekeraar samen met het professionele intermediair.

Garageverzekering

U kunt uw garage verzekering zo opbouwen als u wilt. Er geldt altijd een zogenaamde minimum premie. Deze premie is weer afhankelijk of u een autohandelaar bent of tevens ook een autoreparatie afdeling hebt. Naast de standaard 5 rij risico’s kunt u de garageverzekering zo uitbouwen zoals wenselijk. Laat u daarbij door ons assisteren.  Naast de garageverzekering kunt u kiezen voor een zogenaamde collectieve casco verzekering. Daarmee is schade aan uw eigen auto’s ook verzekerd.  maar ook die auto’s die in uw handelsvoorraad staan zijn dan verzekerd.

Bron: www.allianz.nl