Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

FGD

FGD assuradeuren

Wie zijn ze?

FGD assuradeuren zijn ooit begonnen met twaalf medewerkers en vier aangesloten partnerkantoren. In totaal zeventien personen bijna allemaal afkomstig van Friesland. Inmiddels hebben ze veel meer medewerkers namelijk ruim veertig medewerkers, vijftien aangesloten partner kantoren en vijfentwintig intermediair kantoren waarmee ze samenwerken ( 2020) . Wij zijn een van die intermediair kantoren. Een langdurige samenwerking is wat FGD nastreeft.

Wat doen ze?

Het bedrijf heeft eigen schadeproducten ontwikkelt in volmacht en ondergebracht in pools. Binnen deze pools zijn meerdere verzekeraars risicodrager.

Op dit moment hebben ze de volgende pools (2020)

  • Agrarisch
  • Garage
  • Motorrijtuigen
  • Particulier
  • Zakelijk
  • Watersport

Waar zitten ze?

Het bedrijf is gevestigd in Noord Nederland in de provincie Friesland.  Ze houden kantoor in Leeuwarden. Het bedrijf is erg trots op de noordelijke en Friesche nuchterheid die ze uitstralen. Het werkgebied is dan ook vooral Noord Nederland.

FGD en garagebedrijven

FGD heeft een mooi product voor de garage branche. Naast een mooi garage product valt op dat er vaak maatwerk is te leveren door deze assuradeur. De communicatielijnen zijn kort en plezierig. Bovendien heeft men veel kennis is huis op het gebied van garageverzekeringen. Ook op het gebied van automatisering is het allemaal goed geregeld zo hebben de garagisten een eigen tool in handen om kentekens aan en af te melden. Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat de premie concurrerend is. Wij kunnen dit inmiddels beamen. de garage verzekering heeft een uiterst scherpe premie en verder uitstekende voorwaarden.  Het verzekeringsproduct kan met gemak de concurrentie van andere verzekeraar aan. Nieuwsgierig geworden neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn er meer dan trots op dat wij mogen samenwerken met dit mooie trotse bedrijf uit Friesland. Mocht u meer willen weten wat FGD zoal voor u kan betekenen neem dan vooral eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.