Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

Nationale Nederlanden

Wie is Nationale Nederlanden?

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden.

Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten op een persoonlijke manier verder te helpen in het leven, want wij bieden persoonlijke service die aansluit op jouw leven. Ook op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen is de verzekeraar een grote speler. De verzekeraar heeft door haar jarenlange ervaring ook veel know how welke ze graag inzet ten behoeve van haar relaties.

Nationale Nederlanden en garageverzekeringen

De verzekeraar geloofd in de kracht van het intermediair. Wij hebben (Candor) een eigen agentschap bij NN. NN biedt al sinds jaar en dag een garageverzekering aan voor de garage branche. De grote van het garage bedrijf is daarbij niet van belang. Wel is orde en netheid van belang bij het al dan niet accepteren van een garagebedrijf. Bij Nat Ned kun je eenvoudig kentekens aan en afmelden via een digitaal systeem. De risico deskundigen kunnen u alles vertellen op hert gebied van preventie en u hierbij ondersteuning bieden. NN biedt maatwerk voor haar verzekeringen zodat u datgene verzekerd wat u moet en wilt verzekeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Nationale Nederlanden voor uw bedrijf kan betekenen? Wacht dan niet en maak een afspraak met ons voor een kennismakend gesprek.

 

Bron: www.nn.nl