Weerdingerstraat 9a, 7815 SB, Emmen

Top

Uw personeel

Gezondheid van uw personeel en hun inzetbaarheid.

Uw personeel, uw medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie. Bovendien zal een maximaal gebruik van de mogelijkheden van de medewerkers leidt tot lagere kosten en tot betere prestaties en dienstverlening. Daarnaast is gezondheid en plezier hebben in het werk erg belangrijk.

Risico’s

Het hebben van medewerkers brengt ook risico’s met zich mee. Zo kunnen zij bijvoorbeeld ziek worden of zelfs arbeidsongeschikt raken. Bij ziekte krijgt u te maken met de wet Poortwachter en de verplichting tot loondoorbetaling bij ziekte. Gelukkig is het mogelijk om dit risico te beperken middels een verzuim verzekering. Daarnaast is het goed om te weten dat dit maatwerk is , zodat u dit risico kunt afdichten zoals u dit wilt.

Personeel behouden

Het bieden van een goed salaris is niet het enige wat u kunt doen voor uw medewerkers. Bijvoorbeeld door het geven van kortingen op bijvoorbeeld de privé verzekeringen. Dit kost u niets. Bovendien nemen wij de administratie en communicatie op. Kortom het kost u geen geld en tijd en levert u wel veel goodwill.