Weerdingerstraat 9a, 7815 SB, Emmen

Top

U zelf

U ZELF! als ondernemer

U zelf bent ook belangrijk. U bent naast ondernemer ook een privé persoon. Ook daarvoor verzorgen wij graag de verzekeringen.

Prive verzekeringen

Waarom ook niet uw privé verzekeringen als u al uw zakelijke verzekeringen aan ons toevertrouwd.. Uw voordeel één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen en een aantrekkelijke extra korting van 10% particuliere verzekeringen. U kunt bijvoorbeeld denken aan al uw privé verzekeringen als uw woning, inboedel, aansprakelijkheid particulier maar bijvoorbeeld ook uw boot of caravan. Kortom al uw verzekeringen die u privé heeft.

AOV arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zelfstandig ondernemer

Ook kunnen wij u helpen bij een verzekering voor arbeidsongeschiktheid. Als inkomensadviseur kunnen we u van advies voorzien omtrent het risico van arbeidsongeschikt raken. Wij hebben agentschappen bij meerdere verzekeraars en zijn daardoor in staat om maatwerk te leveren op het gebied van een AOV verzekering.

Financial lease

Ook op het gebied van financial lease kunnen we u van dienst zijn. Niet alleen voor uw klanten maar ook voor u zelf. We werken samen met enkele grote aanbieders waardoor wij bijna alle banken en verzekeraars kunnen aanbieden. Informeer gerust naar de meer dan gunstige voordelen.