Weerdingerstraat 9a, 7815 SB, Emmen

Top

Taxi Verzekering

Een Taxi verzekering. Het lijkt niet altijd eenvoudig om een taxi te verzekeren. Toch hebben wij afspraken kunnen maken met een aantal verzekeraars. We hebben het dan over normaal taxivervoer tot 4 a 5 personen, taxibusjes, en betaald personen vervoer. Informeer eens naar onze taxi verzekering.

Is een taxi verzekering duur?

Helaas is het zo dat er steeds minder verzekeraar een taxi willen of kunnen verzekeren. Het lijkt dan of alleen de Vereende verzekeringen dan nog mogelijkheden heeft om een taxi te verzekeren. Toch hebben wij vaak mogelijkheden om een taxi bij een “normale”verzekeraar te kunnen verzekeren. Als u van mening bent dat u teveel betaalt en u heeft wel een goed schade verloop. Dan willen wij graag voor u uitzoeken en kijken of wij u een goed aanbod voor een verzekering kunnen doen.

Verzekeren van een taxi

Eigenlijk is het niet meer dan een autoverzekering maar dan met de mogelijkheid om daar klanten, mensen mee te vervoeren tegen betaling. En dat laatste is erg belangrijk hierdoor wordt het een zakelijke autoverzekering. Als gezegd willen veel verzekeraars geen taxi’s verzekeren vanwege het slechte schade verloop. Een taxi maakt natuurlijk meer kilometers dan andere auto’s en rijdt ook vaak in drukke gebieden met veel verkeer. Toch zijn er ook veel ondernemers die een goed schade verloop hebben.   De goede en slechte chauffeurs worden niet gescheiden naar allen gelijk behandeld. Dat is niet eerlijk.  Echter een verzekeraar heeft geen acceptatieplicht en dat maakt het dat ze nee kunnen zeggen tegen een vraag voor een verzekering. Gelukkig hebben wij mogelijkheden.

Taxi verzekering voor taxi ondernemers

Informeer naar de mogelijkheden. Wij bieden mogelijkheden voor taxi’s in heel Nederland inclusief de grote steden.
Extra korting is mogelijk in de sfeer van collectiviteiten.

Mocht u meer informatie willen vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.