Weerdingerstraat 9a, 7815 SB, Emmen

Top

Overige verzekeringen

Wij doen nog veel meer……

Verzeker-je-garage is één van de grootste intermediairs in Nederland op het gebied van het verzekeren van garage en aanverwante bedrijven. Naast het verzekeren van garage bedrijven en aanverwante bedrijven kunt u bij ons ook terecht als u de volgende onderneming heeft.
Rijschool
Heeft u een rijschool dan hebben wij uitstekende mogelijkheden om deze te verzekeren. Veelal zijn de ondernemers verast over de premie en voorwaarden die wij kunnen bieden. Wij verzekeren niet alleen de rijscholen welke auto rijles geven maar ook motor, bromfiets, tractor en vrachtwagen
Verhuur
Verhuur van auto’s is niet altijd makkelijk. Toch lukt het ons vaak om een goed aanbod te kunnen doen. Neem gerust eens contact met ons op.
Wagenpark
Ook voor het verzekeren van wagenparken kunt u bij ons terecht. Ook bieden wij een goed overzicht in de premie en schadelast tot op berijders niveau aan toe.
Taxi
Verzekeren van taxi moeilijk? Niet bij ons.  Wij hebben scherpe premies voor taxi verzekeringen wanneer er sprake is van een goede schadelast.
RDB verzekering
Stel een auto met geel kenteken wordt uit uw handelsvoorraad gestolen en hier wordt schade mee gereden naar derden toe. Wie gaat dit betalen? Met een RDB dekking is ook deze aansprakelijkheid voor u afgedekt.
Uw Personeel
Veelal de duurste kost in uw onderneming. Ook de belangrijkste. Risico’s als ziekteverzuim kunnen wij voor u verzekeren maar ook extra’s als kortingen op de privé verzekeringen van uw personeel. Leuke extra’s die u geen geld maar wel goodwill opleveren.
Op deze pagina kort en summier informatie over de volgende verzekeringsproducten. Heeft u vragen over andere verzekeringen bel of mail ons dan gerust. Verzeker-je-garage is onderdeel van intermediair Candor. Wij kunnen alles aanbieden voor het MKB.
U zelf
U zelf bent ook belangrijk. U bent naast ondernemer ook een privé persoon. Ook daarvoor verzorgen wij graag de verzekeringen.