0591-645 648

Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

Bovemij benoemt adjunct-directeur

Bovemij benoemt adjunct-directeur in financieringstak

Bovemij heeft Maarten van Schaik benoemd in de nieuwe functie van adjunct-directeur bij het onderdeel Financieringen. Naar een nieuwe algemeen directeur wordt nog gezocht.

De Bovag-dochter zegt dat de tak Financieringen zich de laatste vijf jaar stormachtig heeft ontwikkeld. Inmiddels is voor € 127 mln aan financieringen uitgezet. “Het aantal zakelijke klanten en de uitstaande leningen verdubbelden zich elk jaar opnieuw. De komende jaren willen we blijven groeien, maar tegelijkertijd ook in controle blijven.” Daarom is ervoor gekozen om naast een algemeen directeur ook een adjunct-directeur te benoemen die verantwoordelijk wordt voor Financiën en Risk. Van Schaik  was al werkzaam als groepscontroller. Die functie wordt overgenomen door Oscar Beumer (links), nu ad-interim bij dochter RDC. Half september gaat Hanneke Hoogweg de positie van Beumer overnemen. Menno van den Berg blijft directeur Operations bij Bovemij Financieringen.

Vertrek Van der VlistWie de nieuwe algemeen directeur wordt bij het financieringsbedrijf, is nog niet duidelijk. Die plek wordt nu nog bezet door Jan van der Vlist, maar hij heeft aangegeven te willen vertrekken zodra er een vervanger is. Van der Vlist wil als zelfstandig ondernemer aan de slag gaan.

Wie is Bovemij?

Bovemij werd ruim 50 jaar geleden door de leden van BOVAG opgericht als haar verzekeringsmaatschappij.

Bron: AM-web