0591-645 648

Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

DeltaLloyd verkoopt garageportefeuille aan Bovemij

DeltaLloyd verkoopt garageportefeuille aan Bovemij

DeltaLloyd Schade heeft een intentieverklaring getekend met Bovemij voor het overdragen van het risicodragerschap van de garageportefeuille aan Bovemij. Dit laat de verzekeraar weten.

Delta Lloyd verkoopt garageportefeuille aan Bovemij. '
DeltaLloyd verkoopt garageportefeuille aan Bovemij.
De garageportefeuille bestaat uit specialistische verzekeringen voor garagebedrijven en agrarische mechanisatiebedrijven. Deze beslissing sluit aan bij de aangekondigde strategie van DeltaLloyd Schade om met iedere productlijn een acceptabel rendement te genereren en de dienstverlening aan haar klanten te blijven verbeteren. “De distributie die via intermediairs verloopt, blijft gewaarborgd”, aldus het bedrijf.

Volgens Harry van der Zwan, algemeen directeur, wij kunnen ons door de aanscherping van haar aanbod aan zakelijke schadeverzekeringen nog meer toeleggen op haar kernmarkten: “Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”

De komende periode wordt de overdracht verder uitgewerkt. De voorgenomen ingangsdatum van de overdracht is 1 januari 2017, onder voorbehoud van advies van de Ondernemingsraad van Delta Lloyd, afstemming met de vakbonden en instemming door toezichthouders van zowel Delta Lloyd als Bovemij.

Bron: automobielmanagement.nl