Waanderweg 64, 7812 HZ, Emmen

Top

Garageverzekering

Garage verzekering

Als garagehouder heeft u een onderneming die volop in beweging is. Daarbij loopt u onvermijdelijk risico’s. De kosten van schade kunnen hoog oplopen. Wij kennen de risico’s van de garagebranche. Verzeker-je-garage.nl vertelt u graag meer over de garage verzekering.  Het verzekeren van een garage of aanverwant bedrijf blijft maatwerk.  Gelukkig weten wij van de hoed en de rand. Overigens net als de garage verzekeraars waar wij mee samen werken.  Stuk voor stuk specialisten!

Weet u welke risico’s u loop?

Stel dat een van uw auto’s betrokken raakt bij een aanrijding, of u beschadigt de bestelauto van een klant. Heeft u hiervoor dan de juiste verzekeringen? En het risico dat een medewerker of klant letsel oploopt, is ook altijd aanwezig. Of wat dacht u van milieu schade? En wat als u pand afbrand en er tijdelijk op een andere lokatie gewerkt moet worden. De garageverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van deze risico’s met een dekking op maat.

Garage verzekering, verzeker je garage, verzeker-je-garage.nl, Emmen, Voordelig

Een garageverzekering die past bij uw bedrijf

Geen enkel garagebedrijf is hetzelfde, dus ook de risico’s niet. Onze garage pakket polis is een zogenaamde rubrieken verzekering die  die aangepast wordt aan uw risico’s. Deze verzekering begint daarom met het inzichtelijk maken van uw risico’s. Dit doen we met onze risico scan.  Daarna adviseren wij u welke risico’s u zelf kunt dragen en welke u het beste kunt afdekken met de garageverzekering. Aangezien deze kan worden uitgebouwd met specifieke modules, bent u altijd op maat verzekerd. U verzekerd niet meed dan nodig. En bij schade krijgt u 24/7 professionele hulp om u te ontzorgen.

Maak voor 2017 een goede start en maak eens een afspraak met ons.  Het levert u waarschijnlijk vele nieuwe inzichten.

Verzeker-je-garage in 2017

Ons aanbod aan verzekeraars die kennis hebben van garageverzekeringen zal in 2017 verder toenemen. Voor het verzekeren van garages kunnen we nu ook terecht bij: Bovemij. Een grote speler op het gebied van garage verzekeringen. Een andere verzekeraar is SAA. Een volmacht bedrijf met een mooie aanbieding. Klaverblad bekend van de reclame heeft ook een speciaal garage-verzekering product. Als laatste zal ACURA  worden toegevoegd. Zoals u ziet keuze genoeg bij Vezeker-je-garage.nl in 2017.

Wilt u graag informatie ontvangen of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.